Fredag kväll!

Kom fram till Örebro vid 7-tiden, vi drog och tränade direkt och jag hade inget batteri så hann ej skiva då.
Efter det drog vi till Pitchers och käkade, väldigt go mat!
Nu är vi tillbaka i Anders lägenhet och blir nog bara chilla sen sova, eftersom vi ska väl vara på hallen runt 9 imorrn!
Ses då :)


--> Örebro!

Nu sitter vi i bilen påväg till Örebro, jag, Oliver och Norran sitter i baksätet och kollar på Two and a half men, grymt!
Dessvärre så finns det ingen AC så det är ganska varmt i bilen, men får veva ner rutorna så är det chill :)
Skriver sen! Bye ;)


Hemma!

Japp nu har jag kört och är hemma igen, det gick väl bra tycker jag.. Åkte buss hem med CH o när jag kan hem blev det duscha o packa klart det sista :) Och grymt väder är det!
Nu ska vi strax åka till Örebro, see yaa ;)


Tåget ;)

Sitter på tåget nu till Bollnäs, kom precis på att jag ska ju köra vid 10, så vet ej vad jag ska göra fram till dess..
Skriver sen efter jag kört!


Körlektion!

God morgon, nu har jag sovit nån timme iaf.. Ska bara ta en snabb dusch sen äta, sen åka med 9 tåget till Bollnäs o köra min första körlektion!
Ses sen ;)


Sova!

Så grymt trött ikväll, vet ej varför.. Brukar ju vara pigg :s
Men nu har jag iaf packat lite o så till Örebro resan imorrn, har även borstat tänderna o kollar ett avsnitt av How i met your mother, men nu blir det sova, alarmet står på 8.00!
Berättar mer om Örebro imorrn, natti! ;)


21.02

Går hem från träningen, körde stenhårt så känns i benen nu!
Nu ska jag kolla om pappa vill övningsköra lite, annars blir det packa till imorrn! ;)


Skönväder!

Slutade som sagt 14.20, sen drog jag ner på stan o köpte vinterjacka!
Skulle ju egentligen på möte 4 men blev inget för hon vi skulle prata med hade sjuka barn så blev inget.. Så tog 15.10 bussen med Malin o nu är jag ute o går och ska nog dra hem till Nilsson en sväng :)
Hörs sen!


Lunch!

Nu har jag ätit, flygande Jakob var det idag :) jättegott!
Har rast till 5 i 1 sen resurs till halv 2, sen sista lektionen är teknikutveckling så slutar vid 14.20 idag ;)
Den blir det ner på stan och leta vinterjacka! Kl 4 kommer mamma o pappa till stan med då ska vi till Folksam o snacka med nån på försäkringsbolaget om mins försäkringspengar, haha!
Ses sen! ;)


Skolan!

Japp då var man på skolan, åkte 10 över 7 bussen, sen gick jag med Norran till skolan :)
Har käkat frukost sen pluggat lite matte b och nu börjar jag alldeles strax!


Sovdags!

Nu blir det sova alldeles strax, precis kollat klart på Svenska Miljonärer, känns jobbigt att man ska upp snart igen haha :)
Och Nellie det var kul o lura dej ;))
Natti!


Hemma och helt slut!

Japp då har jag varit och gymmat med Oliver, Walle och Norran. Det var mitt andra gympass för idag, jag vet att det inte är bra att gymma 2 gånger på en dag, men körde bara bröst imorse så blev lite annat nu!
Nu blir det att kolla på Svenska Miljonärer, elr väntar nog till det är slut på tvn och kolla på kanal5play ist!
Men vi hörs sen! ;)

Stationen!

Sitter på stationen i Bollnäs nu, fick skjuts av Therese hit, har egentligen projektarbete men hon jag jobbar med skulle vara med tjejerna och fota så jag åker hem ist..
Skönt att inte behöva gå till 4, igen..
Så nu åker jag hem och kikar lite film :)


Döda mej!

Sitter och läser bok på svenska och den är så otroligt dålig, + att den ska vara klarläst nästa onsdag och den är på 550 sidor.. Nån som vill högläsa för mej?


Skolan!

Gick upp vid 6 idag för att åka o gymma med Oscar och Emil, började sim vanligt vid 9.10 sen hade jag haft ekonomi ända fram till lunch.. Gick ner till Torsberg en sväng för att snacka med Norran nu på lunchen ;) o nu har vi svenska och har precis fått tillbaka provet sen i fredags!


Trött!

Försov mej idag, skulle upp 6 men vaknade 7.15, så blev inget gym imorse :) Åkte 8.20 bussen ist, gick till 4 idag men ganska chill ändå.. Tennis på idrotten, fett kul! Sen blev det duscha, hem, äta och sen gymma :) nu har jag kollat avsnitt 3 på Sol, fest och oroliga föräldrar ;) as skönt program ju! Men nu blir det sova och upp o jobba matte tidigt imorrn! Natti ;)

****

Har precis kommit hem från träningen, mötte Josefin på vägen hem så gick med henne :)
Nu ska jag kolla The Town som alla säger är så bra, så vi får se då..
Sen blir det sova för jag läre gå upp vid 6 imorrn, sen blir det gym med Oscar!

Oj!

Exakt, OJ..! Nu vaknade jag precis o har slängt i mej lite frukost, ska iväg och träna ungdomar i badminton vid 5 så läre snabba på lite :) Hörs ikväll!

Filmkväll!

Var med Matilda, Pau, Walle, Oliver, Norran och Danne tidigare och kollade lite tv och chillade sen gjorde vi mat, det blev Barbeque Pommes med kyckling och bea, gott var det!
Sen drog Danne, Norran o Oliver så vi andra kollade film, The Fog hette den, och den var väl helt okej ;)
Sen så somnade Pau o Matilda så vi drog igång brandvarningsljud på Youtube på högsta o jävlar vad rädd dom blev iaf Matilda, hoppade typ upp ur soffan.. haha!
Aja nu sitter jag här, har precis duscha och ska kolla lite c/o Segemyhr nu tänkte jag ;)
Pau, Matilda o Walle! Suddig bild tyvärr.

Fredag kväll!

Ikväll blev det att vara med Walle, Pau, Matilda o Oliver :)
Vi var hos Walle o chillade o kollade Idol först, sen blev det spökhuset men ingen typ gå in, men som tur var så kom det typ 15 pers till så då följde alla med! Efter det blev det cykla hem igen sen bara kolla tv o snacka hos Walle o nu har jag precis kommit hem o ska sova snart! :)

Torsdag!

Hann ej skriva imorse för mådde inte så bra o tänkte stanna hemma, men det gick över och fick skynda mej lite till bussen. :)
Slutade 14.20 idag och tog tåget hem 14.50 o nu har jag precis kommit hem o satt mej här vid datorn, nu blir det lite "himym" sen så ska jag laga mat till alla här hemma för mamma hinner ej hem före vi ska träna..
Så kl 6 blir det träna ungdomar i badminton, sen kl 7 ska jag träna själv.. o efter det blir det gym och sedan kanske lite plugg. :)

Hehe!

Villa bara berätta för dej att du är en av dom snällaste människorna jag här träffat o att du betyder otroligt mkt :)
Här kommer en söt och NY bild på dej med! ;) haha!

Gym o chill!

Gick till 4 idag med, med gick hem 20 över 2 för Elina var inte där så kunna inte göra något ändå..
Drog hem o kollade några avsnitt c/o Segemyhr och lite How I Meet Your Mother, efter det blev det käk :)
Sen nu har jag precis kommit hem från gymmet med Walle o Oliver och nu blir det HIMYM igen :D

Sovaaa!

Gick i skolan till 4 idag, sen blev det hem o äta sen träna från 6-kvart över 7, + att träna ungdomar mellan kvart över 7-halv 9! När jag kom hem blev det börja plugga direkt, ekonomiprov imorrn så.. Nu blir det kolla c/o Segemyhr sen sova, upp kl 6 imorrn o dra och resursa o plugga! ;)
Sleep well bitches! :D

Tisdag!

Precis vaknat o har just ätit frukost, just nu dricker jag kaffe och ska snart dra iväg till tåget som går vid 7 sen blir det gym innan skolan börjar! :)

Plugg!

Blev inge beachvolleyboll som det var sagt på idrotten idag, det förstod man ju eftersom det hade regnat o blåst hela dagen, så det blev fotboll ist, körde bara match o sen några övningar sen fick vi sluta tidigare.. Käkade när jag kom hem, underbar svampsoppa som mamma hade gjort! Efter det blev det gym med Anders, Norran, Walle o Oliver! ;)
Sen har jag pluggat i typ 3 timmar nu och då tyckte jag den här bilden passade bra, godnatt!

Idrott!

Fett trött idag, men nu har jag klarat av hela skoldagen iaf, bara idrotten kvar sen slutar man!
Ikväll blir det gym med Walle och Oliver trorja, hörs sen! :D

Plugg!

Japp, nu har jag kommit hem o ätit efter en dag i alfta hemma hos Kristin :) kul hade vi! Sitter och ska börja plugga nu och sen blir det blåbärspaj som efterrätt snart! ;)
Här kommer en bild från spökhuset i Kilafors för er som undrar hur det ser ut, tycker ni att dedär ser läskigt ut kan ni tänka att jag o Anders satte där ensamma i badkaret med!

Helgen!

Då var det söndag då, summering av helgen är väl att fredagen var riktigt najs och igår var det väl lite sådär. Drog till spökhuset igår och skrämde lite folk sen så cyklade jag o Anders hem till han och sov där! ;)

Sovmorgon!

Gick upp vid 9 idag, tog en kaffe o chillade ett tag innan jag drog till bussen som jag sitter på nu påväg till skolan. Går till 2 idag så det är en ganska lugn dag! Ikväll har vi lite planer men får se vad som händer ;) Hörs !

Sovdags!

Japp nu sitter jag o snackar skype med Maria o Josephine o nå randoms, snart blir det sova, skönt bara att man har sovmorgon till 10.50! ;)
Randombild från i somras!

15/9

Sitter på tåget påväg hem nu, var in på ABE(trafikskolan) nyss och kollade lite, så ska väl börja köra lite där snart! Nu drar jag nog hem till Walle en sväng, sen ikväll blir det träna! :)

Onsdag!

Japp då var det Onsdag då.. Gått i skolan till 4 sen stannat o jobbat lite extra med Kristin med. Efter det drog jag hem o käkade sen ut och plocka blåbär ;o Aldrig gjort i hela mitt liv förr, men mamma sa att det fanns skit mycket på ett ställe där dom plockat svamp förr så drog dit o kollade, men nån jävel hade ju redan plockat alla och mamma var där i förregår så nån har varit snabb.. Hittade inte alls mycket så drog hem efter typ 1 timme bara.. Drog till Walle o chillade ett tag sen o nu har jag duschat o sitter här bara! :)

Tisdag!

Har precis haft lektion med skolans SYV, väldigt mycket fakta om högskolor och allt sånt, fick mej en jävla tankeställare eftersom jag inte vet vad jag vill plugga vidare/bokför något sen.

RSS 2.0