Chillar!

Sitter här o bara chillar, ikväll efter skolan blev det mat sen hämtade Danne mig med mopeden o vi drog och gymmade.
Väldigt skönt o gymma nu igen efter helgen o det..
Sen så skulle jag gå hem och han åkte moppe, efter typ 10 min fick jag sms av han att han kanske skulle till akuten o jag bara "VA?! Vad har hänt? :o", han hade kört omkull med mopeden och skrapat upp knäet men mådde bra ändå, så nu är han på akuten och jag hoppas han mår bra! <3

Matte B!

Sitter och gör gamla testprov på MaB nu, för jag ska göra om det Nationella provet innan påsklovet, vissa saker är lätt men vissa saker är skitsvår så det är bara plugga på och försöka!
Räta linjens ekvation! Kul!

Dagen låt!

Jason Derulo - In my head

Erik Nylander!

Satt och kollade runt på Youtube och hitta den här killen, har sett han förr o jävlar vad han har blivit grym!    

Tacos!

Sitter med kusin o käkar tacos i skolan, de är fan lyx de! ;)

Big Brother!

Har förflyttat mig från soffan till sängen nu, för nu är det Big Brother och det verkar vara spännande avsnitt ikväll, t.o.m. Gurkan får till det såg de ut som! Får väl se! :p Nu börjar det, ses!!

Soffan!

Japp då har man varit hos farmor eftersom hon fyllde år idag, 66 år trorja det var. Nyss blev det situps och duschen, nu sitter jag och kollar på CSI, spännande som fan ju! Skriver sen! ;)

Tåget!

Påväg hem nu, hade specialidrott nyss o trodde jg kunna gå ner på gymmet o köra axlar & bröst som jag skulle göra idag men läraren sa att vi skulle körs ben & rumpa idag, körde nån övning o nu är jag på tåget o ska hem o käka. Får se om det blir nå riktigt gympass ikväll! Hörs! :)

28/3

Sitter här på Ekonomin och har nyss gjort ett litet prov, gick nog sisådär..
Efter det här har vi idrott (HLR) och efter det specialidrott och då är det gym!
Har inte gymmat sen i Fredags och i helgen har jag tävlat i Härnösand o då blev det mycket fettomat, Thai på dagen, McDonalds sen nå värdshus igår på vägen hem..
Vet inte vad som händer ikväll riktigt, men farmor fyller år idag så det kanske blir fika där då! :)
Hörs senare då!

Nytt linne!

Japp då har man tränat badminton sedan gymmat med Danne.
Vet ej om jag ska ta någonting att äta nu, är ganska hungrig faktiskt.
Aja, får se hur ja gör! :p


Linne, Appertiff 280:-

Fräscha skor!

http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=7044&ProductDetailId=126049
Funderar starkt på skorna i länken ovan!

Anton Fakie Bs Heel!

Anton gör Fakie Bs Heel på Gumpels!

Ekonomi!

Försov mej idag, vaknade 8.15 o bussen går 8.20 så blev att ta 8.54 tåget ist, men det var försenat till 9.15 så kom till skolan runt 9.40. Blev Inge gym idag, för jag ska gymma med Danne hemma i Kila efter skolan! :) Sitter på ekonomin nu och läser lite, bara denhär o idrott kvar idag men slutar ändå 4. :s Hörs! :)

Godnatt!

Läs överrubriken så vet ni vad jag ska göra nu! ;)

20/3-11

Nu funkar blogg.se igen för mig! Har inte funkat på typ 3 dagar, vet ej varför?
Idag har jag iaf åkt skoter, varit med Danne, Wiwwi o kolla på bandyfinalen, tyvär så förlorade Bollnäs, så det blir väl ett jävla liv imorrn i skolan..
Efter det så stack jag till Haneborg och tränade ungdomsgruppen till halv 7.
Sen stack jag med älskling hem och käkade pizza och kolla på sista Solsidan för denna säsong. Lite synd faktiskt! :s
Till det blev det tjocka oss med Dillchips, morötter, gurka och dip.
En bild på allt som vi käka!

iWall?

Asså undra hur det kommer sluta med alla mac-grejer..
iPhone 3, sen 3gs, iPhone 4, iPad, iPad 2 kom just till Sverige, vad väntas sen..? iTable? iWall?

Sovdags!

Sitter och fixar nå jävla låtar till syrran som hon skulle ha med till skolan imorrn..
Blir till att fixa det fort och sova sen för att det blir gym imorrn också, sov gott!
Byeeee! :)

Max!

Sitte på Max nu och har precis varit och skejtat på Gumpels, gick väl ganska bra idag! Har inte skrivit på länge för blogg.se har inte fungerat för mej. :s Slutade 12.15 sen blev det äta och dra till tjejen till 4, sen hem och äta igen och sen skejtat och nu sitter jag här. :)

59 dagar kvar!

Japp om 59 dagar åker vi till Long Beach, Alanya.
Det blev ju inget Egypten eftersom det var kaos där o så.. Fan vi skulle ha åkt dit i förregår egentligen så känns jävligt surt att sitta här i skolan i stället!
Här är en bild på det nya stället! :)
Väldigt stort hotell är det iaf!

Gårdagen!

Igår skrev ja knappt något så gör väl det nu, tränade badminton själv, sen skulle jag träna äldre ungdomsgruppen med, men Erik skulle köra turnering så slapp det, gick och körde lite mage på gymmet.
Sen blev det duscha och dra med Wiwwi och Oliver till moster och vara barnvakt där i typ en timma, haha dom sov så vi kollade bara på hockey och höll på med iPaden som dom har! :)
Jävla skönt med iPad faktiskt, har ju iPhone 4 och dom är typ exakt lika dana förutom att iPaden har asfet grafik och stor som ett hus! ;)
Sen blev det sova direkt när ja kom hem! :)

Gym!

Sitter i omkl.rummet och har precis gymmat klart, ska duscha nu sen blir det frukost innan vi börjar! :) Slutar 12.15 idag, sweet!! Hörs! :)

Håltimme!

Onödigt att det heter håltimme när jag har haft hål i typ 3 timmar.. Var en sväng till tjejen på Torsberg och spelade kort och bara chilla, sen kom Norran och Sköld o vi spelade ännu mer kort! Haha.. Nu så väntar jag bara på den förbannade kemin som börjar 14.35 så man får åka hem sen.. Slutar 4 idag med. :s Ikväll blire badminton för första ggn på länge, gymmade bara under lovet så har haft typ ett litet "uppehåll" kan man säga! Gymma igår, gymma imorse och blir nog gym varje morgon denna vecka, tänkte ta ikapp sen lovet då det blev "lite" chips o godis i vettefan allt! :p Hörs! :)

Godnatt!

Nu har jag duschat och ska sova, har varit med älsklingen min och kollat på tv och ätit god thaimat! :) Kan tyvär inte få upp bild från iPhonen men det kanske kommer imorrn! Godnatt! :)

Bussen igen!

Ja då sitter man på bussen påväg till tjejen, efter en dryg första dag i skolan! Hade idrott sista och inte vad som helst utan massage! Haha ganska gay eftersom det var killarna för sig och tjejerna för sig, ganska skönt iaf! Ikväll blir det bara att chilla med tjejen och äta mat, haha! Är så jävla hungrig! :) Beställt nytt kort med eftersom det var spricka i det jag har nu, skulle komma någon gång nästa vecka så bara att vänta! :) Hörs! :)

På bussen!

Japp då sitter man på bussen påväg till skolan för att gymma! När jag vaknade imorse så gick jag till köket, blev helt yr och höll på att svimma så tog en ipren och vatten så gick det över. :) Hörs!

Solsidan!

Japp då har man kollat på Life of Ryan hela dagen! Nu är det sista avsnittet av Solsidan och det var inte så jäkla bra som dom andra avsnitten.. Men jaja det är ganska bra iaf. :) Nu blir det duschen sen lägga sig tidigt ikväll, ska ju upp och gymma tidigt imorrn. Hörs! :)

Framför tvn!

Slå er ner i sofforna och slå på MTV, det är mitt bästa tips för den här Söndagen! :) Som jag skrev igår är det Life of Ryan så sätt er och kolla nu! :)

God morgon!

Vaknade alldeles nyss och ska väl klä på mej och äta något. Sen blir det väl kolla Life of Ryan hela dagen. :) Igår var Danne, Oliver, Ejje och Anton A här och kollade på film, det blev "Chain letter". Riktigt bra faktiskt, men KASST slut. :/ Hörs! :)

Life of Ryan!

Slog på MTV vid 5 idag och såg att det var Life of Ryan Weekend där, var tyvär bara 40 min kvar då men det är imorrn från 12.00 - 17.40 så spelar ingen roll! :)
Plus att jag har sett ALLA avsnitt minst 5-10 ggr..

7,5?

Japp då var min bräda från top12 trasig så dax att köpa ny, undrar om jag inte ska pröva en 7,5? Det var 8,0 på den senaste men ja vet inte? Vad tycker ni?? Vad är skönast? :)

16.52

Hemma från sjön och mormor och morfar.. Vi grillade hamburgare och bara stekte i solen!! Jag körde både dit och hem, kul! :) Nu har vi spelat lite kort och ska snart åka o handla, sen äta. :)

Skön dag!

Igår kväll så var jag och Anton och gymmade, Oliver var bara med och drygade sig.
Sen åkte vi lite bil och bara sega för vi kom inte på något att göra, sen så hämtade vi Wiwwi för hon skulle sova hos mig! Efter det åkte vi hit o spelade lite "Sjua" (kortspel).
Anton åkte hem vid 12 och då gick vi och la oss. :)
Idag vaknade vi vid halv 11 och det är så jävla fint väder, vi ska till mormor och morfar vid halv 1 och grilla och fira mosters kille Daniel som fyller 28 idag. :)
Hörs sen!

Grymt snygga kläder!

Snygga kläder på länken nedan elr vad tycker ni?
http://stayhard.se

God mat!

Nyss ätit, det var kyckling, pommes och beasås.. Gott var det! :)
Får se hur det blir ikväll, vet faktiskt inte än.. kanske blir gym med Anton A om han kunde, annars får vi se..
Vad gör ni ikväll?
Gott gott!

Kört igen!

Japp, då var det kört igen, haha! Ingen pokertur idag kan jag ju säga.. Nu drar jag från Nilsson snart när han i Lindskog är klar, då blir det käka mat sen ikväll blir det gym trorja. :)

Det sög ju!

Jag kom näst sist och hade inte alls turen med mig.. Men nu blir det en ny omgång fast "Omaha" ist för Texas Hold'em som vi körde nyss! Nu jävlar! :)

Fredag!

Vaknade vid halv 12 idag, fick reda på att vi skulle käka thaimat så jag, oliver och egg gick ner dit o väntade på Lindskog och nilsson.. Det var iaf skitgott och nu sitter vi hemma hos Nilsson och ska lira poker, skriver sen hur det gick. Byeee :)

Sovdags!

Nu blir det borsta tänderna och sedan lägga sig och kolla på "Sveriges värsta bilförare" en sväng o sen sova!
Godnatt! :)

Skitsnack!

Polisen kan slå till 
mot Big brother








UNDER BEVAKNING Fester med alkohol är vardagsmat i ”Big brother”. Nu misstänker polisen att två deltagare också använder knark. Om personerna visar upp ett märkligt beteende kan ett tillslag bli aktuellt. Vilka de två deltagarna polisen spanar på är inte känt.
Så säger Aftonbladet..
Troligt att det är så, vafan alla som är där inne är väl redan trött på stället och blir väl konstiga såklart.. Det är min åsikt och tror inte det är nå knark inblandat!

SM Final

Nu har Bollnäs vunnit 3 raka matcher mot Villa som slutar med en Final mot Saik på Studernas om bara typ 2 veckor.. så får se hur det går då!
Heja Bollnäs! :)

Torsdag kväll!

Nu sitter man här och bara segar eftersom det inte blev någon poker ikväll som vi skulle ha kört.. Sugen på att spela nu, det var ju ett tag sedan..
Ikväll har jag varit med tjejen och gymmat, när jag kom hem blev det käka en macka o nu sitter ja här och deppar framför Spotify o Facebook! :s
Det blev en ost&skink-macka och en med ost&gurka på, så nu är man mätt i nån timme i alla fall.. :)

RSS 2.0