Ut!

Nu har jag suttit inne i stugan alldeles för länge med tanke på att det börjar bli väder igen, så drar ut en sväng med Norran nu trorja, hör av mej senare! ;)

Hemma och helt slut!

Käkade efter gymmet sen drog jag och jobbade hos min moster som jag sa i förra inlägget tror ja, ont i ryggen nu efter allt bärande av singel.. Jobbade mellan 12-15 sen drog jag hem och åt lite och sen ut här hemma och kastade ved i typ en halvtimme sen dog ryggen så gick in och tog en dusch o nu sitter jag här o väntar på middag! ;)
Ser ut som en liten hög, men det är 13 ton så är "lite" mer än vad det ser ut som! ;)

Hatar söndagar!

Vet inte varför men jag bara hatar söndagar, man känner sej så allmänt deppig bara, jobbigt..
Sov till halv 1 sen bara kollar MTV hela dagen, nyss ätit och nu kollar jag på Knight and Day som jag aldrig kollade på sist när jag skulle.
Ska nog dar iväg och kolla på ett jobb som jag ska hålla på med denna veckan senare, efter det blir det gym med Norran och sen kanske Anders kommer och sover över för vi ska gymma imorrn! ;)

Sovdags!

Ikväll blev det ju bio med familjen o en till familj, ganska bra var den iaf.. Mat blev det med, tog en pizza bara, men dög väl det med. :)
Sen blev det åka till Ljusdal typ halv 12 till nån jävla cruising, kom precis hem nu så tänkte lägga mej i sängen och sova..
Och cruising är absolut inget för mig..!
Godnatt!

Lördag!

Drog till Nilsson igår kväll och glodde film, det var "The Ring 2" på 5an, båda vi somnade vid 2 när det var lite kvar av filmen, jag vaknade i hans soffa vid halv 9 o då var det ingen idé att gå upp så sov vidare till 12..
Sen blev det hem o käka frukost och sen övningskörde jag och hämtade syster hos en kompis.
Åkte till Bollnäs med Norran och Lisa efter det för han skulle kolla på nå fiskedrag, men nu är jag hemma och ska fika lite sen ska vi till Gävle och kolla på bio, blir nog Pirates of the Caribbean 3D och äta mat..
Skriver senare när jag kommer hem! :)

Fredag!

Precis varit och kollat på fotboll i skitvädret, finns inget spännande och göra idag i Kilafors direkt.. Dom vann iaf..
Nu ska jag ta mej en lång jävla dusch sen blir det kolla på "Knight and Day" grymt länge sen man såg den, för er som ej sett den, kolla nu!
Ha det! :)

02:36!

Fiskade som sagt tidigare, sen blev det ut o åka bil med Oliver, Vickan, Danne och Johan, gled bara omkring och chillade och nu ska jag krypa ner i sängen o sova!
Godnatt hörs imorrn!!

Hemma!

Hemma nu efter en fisketur med grabbsen, fick en gädda och en liten gös.
Precis duschat och chillar ute i stugan nu, här kommer bilder från igår!
Petter igår!
Mustasch! (Suddig som fan).

Fiske!

Ute i båten med Danne, Norran o Oliver och trollar, Danne fick precis en gädda, inte så stor men duger i krig! ;) Slänger upp bilderna från igår sen.. Hörs o syns!

Thursday!

Japp då var det Torsdag, igår var jag, Anders, Vickan och Celicia som sagt till Söderhamn på Schools Out, helt okey kväll! Petter uppträdde, grymt var det! Sen gick vi runt och kollade o dansade lite osv, chill! Käkade på Sibylla sen med, träffade Sofie o Sofie där med, var med dom ett tag sen drog dom.. Drog hem vid 1 nångång! Kommer bilder sen, skriver från iPhonene nu så! ;)

Tagg!

Sitter hos Persson o taggar med musik, ska till Vickan snart sen drar vi på Schools Out i Söderhamn och hoppas på röjj!

Examen!

Tänkte dra in och käka lite sen fixa mig och sedan drar jag, Norran och Danne vidare mot Segersta och kollar på min brors examen, han går ut 9 idag och nästa år får jag lida med honom på gymnasiet. :p
Skriver senare, läre in nu!

Onsdag!

Japp då var man vaken igen, sovit jävligt skönt och känner att jag behövde det.
Slog på den här låten nedan nu när jag vaknade då blir man alltid lika glad! ;)
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Läggdags!

Tänkte gå och lägga mig nu, blev riktigt tidigt ikväll, men skönt ändå.
Godnatt! :)
Nya shortsen om ni bläddrar ner.

Shorts från Adrian Hammond!

14/6-11

Sitter här och får damp på det otroligt dåliga vädret som har varit nästan hela tiden sen i Lördags natt, kan egentligen inte klaga eftersom det har varit en grym värme före. Men hoppas värmen kommer snart och håller i sig länge nu!
Helgen har varit väldigt bra, Fredags var det Tranan och party, röjj som fan!
Lördags och Söndags blev det tälta med Persson och 2 till, kul kul. ;)
Igår blev det att gymma och chilla hela dagen och lika idag nästan, kolla på Studenten i stan, gym, jobbat lite hos moster och nu är jag här hemma!

Grattis Norran!

Har ju även varit ute och åkt en del bil idag med pga att Norran har tagit körkort idag, GRATTIS igen! ;)
Nu blir det skönt i sommar när lite fler kompisar har körkort, själv fyller man ju 27e december så det är väl bra att dom har då!

Finväder och snart sommarlov!

Tja! Otroligt länge sen jag gjorde ett inlägg här, men tänkte kanske börja skriva lite här igen. Har fullt upp på dagarna och eftermiddagarna oftast då jag är med kompisar osv, men sen på kvällarna kan jag såklart skriva, och nu är det ju sommarlov och yngka 2 dagar så då kan jag uppdatera hela tin!
Som sagt så är jag inne på sista skolveckan och det är så jävla skönt kan jag säga, ledig i måndags eftersom det var svenska nationaldagen, sen igår och idag har vi bara haft resurs, det är att om man ligger efter elr har prov kvar så har man tid att plugga ikapp det nu, så tis-tors denna vecka är bara mellan 9-12 på dagarna så det är chill! Fast drog halv 11 elr nå idag eftersom jag e klar med allt nu, ofantligt skönt, elr en liten sak kvar i engelskan som ska göras imorrn!
Ses senare och håll koll här lite oftare nu! ;)

RSS 2.0