31/12-10

Sista dagen på året och jag har inte skrivit på hela veckan så gör väl det nu! För det har hänt en massa saker den här veckan.
Måndag - Då fyllde jag 17 år och vi var till Gävle/Valbo hela gänget, käkade o kollade runt på mellandagsrean och fyndade en skjorta, har ingen bild nu men ska ha den imorrn så det kommer bilder imorrn, sen satt vi fast i X-tåget på vägen hem i 2 timmar och det sög! Sen när vi väl kom hem så va släkten där och jag fick presenter som var pengar och klocka typ, den får ni väl bild på imorrn med.. Sen kom nåra kompisar och fikade sen var väl den kvällen slut. :)
Tisdag - Då vaknade jag vid halv 12 sen tog jag skotern hem till älskling om var hemma hos henne hela dagen, efter det blev det Gumpels och skejt på kvällen! :)
Onsdag - Vaknade vid halv 10 sen hämtade jag flickvännen på skoter sen åkte vi hela gänget till Bollnäs och skulle lämna in klockan som var lite för stor, så gick in på Guldfynd och fixade dom länkarna sen åt vi på Roy's och där är det verkligen god mat, jag tog en kebab baguette! Sen hem och åkte lite skoter sen Gumpels på kvällen. När jag kom hem så hade pappa tagit med en Snowboard som jag hade fått av Anton Larsson, schysst som fan, lite gammal men duger till mej som nybörjare.. Kanske kan lite iaf med tanke på att jag åker skateboard! :)
Torsdag - Vaknade 10.45 av att min älskling ringde och väckte mej, och vi skulle med tåget till Bollnäs kl 11 igen hela gänget! Lite jävla stressigt? Ja.. Aja när vi kom till Bollnäs så kollade vi runt på lite kläder för det var väl därför vi var där idag.. Sen åt vi på Roy's igen, haha! Idag blev det en Nachotallrik också jävligt god!
Innan vi åkte hem så köpte alla lite kläder o så och jag köpte slips eftersom det är ett måste imorrn för alla!
Sen åkte vi hem vid 20 över 2.. När jag kom hem var jag med älsklingen i 2 timmar sen åkte hon hem och vi vidare till Anton Larsson och hans familj för att äta och bada Jaccuzi, trevligt trevligt! :)
Nu är vi hemma och jag sitter och kör lite Biljard på Facebook, blir väl sova snart sen imorrn är det nyår, ha det bra alla imorrn! :)

25/12-10

Nu kommer lite bilder sen i Onsdags och en lite bild på vad jag fick igår. :)
Det var kaos på vägen hem i Onsdags efter en krock i Bollnäs!
Maten sen i Onsdags kväll.
Jag och brorsan i Onsdags!
En Plan B tröja som jag fick igår.
Och det bästa utav allt igår.. EN RESA TILL EGYPTEN DEN 22a MARS 2011 med min familj, och Mattias familj och en till familj. :)


Dit ska vi! :D

24/12-10

Nu är det julafon äntligen och jag har precis käkat frukost med farfar och låtsas-farmor.. eller vi åt för ett tag sedan sen har vi fikat cheesecake och bara pratat. :)
Har inte skrivit nå här i helgen för har haft fullt upp!
I onsdags hade vi innebandyturnering med skolan, vi åkte ut i gruppspelet såklart, vi va kass..!
Sen på kvällen hade vi "lilla julafton" hemma hos Fredrik Nilsson.. Det var jag, Mattias, Erik, Erik, Oliver och han Nilsson, vi åt exotiskt planka o det var riktigt jävla gott! :)
Efter det blev det julklappsutdelning, jag fick Mattias julklapp och det var en spikmatta och en såg, haha!
Sen efter det blev det Saw || och efter det Saw ||| direkt, hade sett trean redan med typ glömt bort den..
Vi blev väl kvar till halv 2-2 nånstans där..
Igår så vaknade jag vid 11 sen så var jag med flickvännen hela dagen fram till 4 sen kom pappa o hämtade mej, tänkte åka skoter men det var fan -24 grader igår så nej, ingen skoter.. :p
På kvällen åt vi god mat och sedan åkte jag Mattias och Oliver hem till Daniel och spelade Bingolotto, det gick ju inte bra kan jag väl säga.. Sen åkte vi hem efter det vid 12- halv 1.. Det var trevligt som fan ända tills jag började känna av deras jävla katt! :s
Bilder från i Onsdags kommer senare idag.. Och vad jag får ikväll :)

HA EN BRA JULAFTON! :)

21/12-10 (igen)

Nu sitter jag här och håller på att somna.. så ska ta och sova nu snart, imorrn är det innebandyturnering med skolan som gäller! Fick inte veta resultatet på kursprovet i Fysik idag så får väl se imorrn.. men jag tror faktiskt att det gick åt helvete! Märks väl imorrn.. :p
Godnatt! :)


Bild sen i somras!

21/12-10

Tjena! Sitter och kollar på Lyxfällan på Ekonomilektionen nu, ganska chill dag idag faktiskt, tror jag slutar vid 12 om jag har tur :)
Jäkla kul program o kolla på tycker jag, om ni ska kolla på något så kolla på det med den unga tjejen (Vanita) om ni ska kolla!
Haha vi hörs! :)


Lyxfällan!

20/12-10

Lite sent uppdaterat med fick inte använda datorn efter provet så har inte kunnat skrivit, jag vet inte riktigt hur det gick faktiskt.. Jag kan ha fått 19 poäng, kan också ha fått 0 poäng :p
Gränsen för G var iaf 12 poäng så vi får se imorrn..
Efter skolan åkte jag och Erik Norin med bussen till Rengsjö för att göra klart resten på skoterkortet, som var teorin.. Gick igenom först sen prov, skitlätt ska jag faktiskt säga båda jag och Erik hade 28/28 poäng :)
Ha det bra! :)


Najs värre?!

19/12-10

Inte skrivit här på aslänge och vet inte om jag kommer börja igen men i alla fall så är det jul snart och även min födelsedag, 27e dec fyller jag :)
Idag har hela släkten på mormor & morfars sida varit på Herrgården (restaurang) och ätit julbord, det var faktiskt jäkligt bra där, det var ju svindyrt med så var lika bra att passa på att käka mycket, tror det kostade 480kr per person.. :)
Imorrnbitti första lektionen i skolan är det kursprov i Fysik A som håller på från 9.10 - 12.30 så skriver efter det hur det har gått.
Godnatt! :)


Dagens outfit ;)

RSS 2.0