Pizza!

Efter senaste uppdateringen har jag skejtat lite, badat lite och träffat älsklingen :)
Sen så drog vi till Hambogrillen här i Kilafors o käka en pizza.

Inte den på bilden, men nästan! :)




Onsdag!

Shaa, idag har jag bara tagit det lugnt, kollade lite Life of Ryan typ till halv 2, sen drog jag o skejtade lite med Deeg, drog hem vid 4 typ, så nu har jag hjälp pappa lite med veden och ätit mat. Och en jävla bra efterrätt blev det, BARA jordgubbar xd
Jag va på läkarbesök igår och dom sa att jag ska testa äta Laktosfritt nu i 2 veckor eftersom jag jämt får gå på toa efter maten, så de blev bara jordgubbar för mej när alla andra käka glass oxå! :p

Ta en titt på min gamla skejtvideo medans ni ändå e här, p.s(bara kört 3 veckor på filmen).



Hello!

Inte bloggat något idag pga att jag har hjälp till här hemma med veden sen har jag badat och skejtat!
Efter jag hade käkat så satte jag mej och kollade på nån longboardvideo på Youtube och jag höll på att somna så jag la mej i sängen, sen så.. japp då sov man igen. :p
Aja sen kom älsklingen hit och vi drog och badade igen, elr jag iaf.
Nu så ska ja ha filmkväll med mej själv, mina chips och min cola. Haha!
Men jag kanske skriver lite senare efter nån film, hare gött! :)

Det här är en av filmerna som ska kollas på ikväll! ;)


Vad är det som krånglar?

Ja, vad är det som krånglar?
Skulle skriva ett inlägg för typ 2 timmar sen innan jag drog och skejtade, men det gick ju inte. :s Vet nån vad felet var då?
Aja nu kan jag skriva iaf, jag kollade som sagt på Life of Ryan mellan 12-14.45 idag, iofs har jag ju sett alla programmen men jag kollade ändå jag. (a) Vet inte varför jag tycker de är så jävla bra, men jag älskar hans hus, bilar, att han skejtar o ja, hans liv helt enkelt. :)
Aja efter det så skejtade jag lite sen drog jag till moster och jobbade där, blev klar vid halv 9 elr nå, sen drog jag hem o köpte glas. Efter det blev det data i typ 20 min (då jag tänkte skriva ett inlägg) men som sagt så gick de ju inte, så jag drog ut o skejtade med Deeg(Anton Degerfeldt) ett tag, kom hem nu vid halv 12-12 elr nå.
Nu blire musik, cola o chilla lite :)

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken ca 20 minuter, gick in och käkade frukost, och nu sitter jag vid datan här i vårat kök. :p
Aja iaf så ska jag gå ut nu och kolla Life of Ryan som jag skrev igår, 12-14.45 på mtv, kolla allihop!! :D
Vi hörs senare idag, får se om jag uppdaterar direkt efter tv för jag ska nog till moster och jobba lite senare idag.
Aa vi hörs! :D


Nu kör vi!

Har gått o tänk på att köra igång med bloggandet ett bra tag men har aldrig blivit av, men nu sitter jag här och har tråkigt så kan väl lika gärna skriva lite då.

Aja jag vet inte vart jag ska börja, men det har ju varit midsommar och den blev "nästan" helt lyckad, men kul var det iaf! Sen idag har jag mest bara tagit det lugnt, tagit mitt tredje dopp i år och sen har jag ätit och varit med min älskling bara! :) Nu lite senare på kvällen tog jag en joggingrunda med Engman och Oliver (bror), Jag hängde på Engman hela vägen och Oliver drog jag lätt (a)
Aja nu sitter jag här och dricker cola, lyssnar musik och bara chillar! :D
Men imorrn blir det att glo Life of Ryan från 12 till kvart i 3, det är dom tiderna hela veckan mån-fre, så kolla på de för fan! :)
Vi hörs, hare bra ALLA! :D

En liten bild sen midsommar!




RSS 2.0